De fotosessie van Ann van ’t Laatste Woord toont aan waarom zichtbaarheid zo belangrijk is.

Ann luistert,

Ann schrijft,

Ann vertelt

en Ann begeleidt.

Samen vormt dat een warme combinatie van verhalen vertellen, momenten koesteren en afscheid nemen.

’t Laatste Woord, omdat elk verhaal bij elke komma, alinea en het laatste punt uniek is

Toen Ann me contacteerde voor een personal branding fotosessie vertelde ze me over haar prachtige missie.

Ann is een rouwbegeleider, een verhalen verteller en een warme ceremoniemeester,…

Samen met jou zoekt ze naar je unieke stem, om je in vertrouwen en onder haar zachte begeleiding je verhaal te vertellen.

Je zichtbaarheid, je voetafdruk, je verhaal op deze wereld zo mooi mogelijk weer te geven in woorden waarin je je zelf herkent.

Een personal branding fotosessie om haar missie zichtbaar te maken.

Het was een eer om de foto’s voor haar website te mogen verzorgen.

Want je verhaal vertellen, zichtbaar durven zijn, je passie met de wereld delen, dat zijn begrippen die ook voor mij heel veel betekenen. Als fotograaf vertel ik een deel van het verhaal.  Mijn missie is om in beeld die zelfde zichtbaarheid te bieden.

De fotosessie met Ann was dan ook een match made in heaven.

Samen zochten we naar de juiste locaties, krachtige kleurcombinaties en dachten we aan kleine details zodat de boodschap die  Ann wou meegeven nog mooier, krachtiger en duidelijker te visualiseren.

Want Ann heeft verhalen te vertellen. Jouw verhaal. Verhalen die diep en persoonlijk zijn.

Als uitvaartbegeleider is zij een baken van rust die de druk even van je overneemt en je een uitvaart bezorgt die persoonlijk is en vol kostbare herinneringen. Je kan met haar alles bepreken en plannen, of je geliefden laten bijstaan bij het praktische gedeelte. Ze is een luisterend voor jou of de mensen die je achterlaat.

Maar ze gaat even graag met jouw woorden aan de slag. Ze helpt je bij het schrijven van persoonlijke brieven, die je na je heengaan kan laten bezorgen aan de belangrijke personen in je leven. Jouw woorden in haar handen, een gouden combinatie voor een heel persoonlijk op maat gemaakt geschreven woord. Een woord dat ingesproken kan worden, of uitgedrukt in beeld.

Een foto om je woorden nog meer kracht te geven, een moment in de tijd dat je kan bijhouden, … Ann en ik raakten aan de praat en besloten onze krachten te bundelen.

Mijn foto’s bij Ann’s woorden

Een samenwerking tussen Ann en mezelf  voelde heel natuurlijk aan. Haar woorden, mijn foto’s. Samen vormen ze een blauwdruk om in woord en beeld de wereld tonen wie je bent. Want jij en je verhaal zijn dat waard.

Ik was erg geraakt door Ann’s missie om uiteenlopende redenen.

  • Haar passie is voelbaar als ze met je praat over haar missie. Zelfs door een Zoom call heen 😉
  • Haar geloof in de noodzaak van haar talent is krachtig en hartverwarmend om te zien.
  • Haar kracht om je te begeleiden in afscheid nemen en jouw verhaal neer te schrijven is een talent dat zichtbaar mag zijn. Hoe mooi is het niet dat Ann een thema als afscheid en je voetafdruk achterlaten in de wereld bespreekbaar maakt
  • En, heel persoonlijk, het idee dat mijn eigen mama me zo’n boodschap had kunnen achterlaten, dat idee kwam heel stevig binnen.

“When someone you love becomes a memory, the memory becomes a treasure

Mijn mama stierf toen ik 18 was en nu 25 jaar laten zijn mijn herinneringen vervaagt.  Foto’s zijn schaars en haar weinige brieven heb ik stuk gelezen.

Het idee dat een warme boodschap van haar hand een mogelijkheid was… dat zet je aan het denken. En daarom deel ik de passie van Ann graag met jou.

Want geloof me, Ann is een warm talent dat je graag helpt om je gedachten te vertalen naar de juiste woorden, herinneringen te creëren voor nu en voor later en jou en je familie te begeleiden door een proces van afscheid.

Je kan haar vinden op Instagram, Facebook en uiteraard op haar website.


Gepubliceerd op:

Terug naar het blogoverzicht